Seneste nyt

Haveforeningen FINMARKEN

 


ÆNDRING

De der har have på de to veje ned til svanesøen må gerne bruge vejen i begge retninger, selvom der er skilte hvor der står ensrettet. Der er sat en pullert op for enden af de to veje nede ved søen. Kommer man med trailer er det ikke så nemt at vende. Derfor bruger man den kode der er til nøgleboksen dernede. Låser nøgleboksen op tager trekant nøglen ud. Løsner pullerten i toppen med nøglen. Ligger den ned. Kører bil og trailer igennem. Rejser pullerten igen. Skruer den fast igen. Nøglen tilbage i nøgleboksen. Lukker boksen og drejer den fra koden.

Kun de medlemmer der har have på de to veje kan få en kode til boksene.


De der har lyst til at deltage i havevandringer skal tilmelde sig på mail til bestyrelsen@finmarken.dk

 DAGRENOVATION

Vore affaldsstation på parkeringspladsen skal benyttes efter hensigten og ikke til haveaffald mv. Brug anvisningerne på skraldebøtterne.

Samletanken er kun til fækalier (på dansk Lort) og urin. IKKE BLEER. Alternativ bliver der sat lås på, tanken, og der kan kun tømmes toilet under opsyn. I perioder sætter vi, evt,. kamera op ved tanken.

Klunseting og genbrugsting må ikke stilles på pladsen men kan slås oppe på den lille info tavle og her på siden


HAVE 8

Dem der har købt en nøgle til have 8 skal benytte samme nøgle for at åbne til toilettet.

Bestyrelsesmøde.
Bestyrelsesmøde afholdes 1. onsdag i måneden kl. 1900 de der har noget de vil tale med bestyrelsen om kan så møde op mellem kl. 1830 og 1900.
Møderne afholdes kun April til og med Oktober.Juli afholdes ikke.
Så mød op den onsdag der er mulighed for det. 
Man kan naturligvis også træffe os i haven, dog ikke weekender, men husk en lukket låge betyder at man ikke har tid eller er optaget af andre gøremål.